Schrijftuin (online 22/12/23)
Active
When
22/12/2023 10:00 - 13:00
See all lessons
Location
Online
Price
5.00
Rest 3 seats
Description
Wanneer je dingen gezegd wil krijgen of gedachten op een rijtje wil zetten, is het soms makkelijker als je de woorden eerst neerschrijft. Schrijven om je denkgeest te legen en je hart te vullen.
 
In De Schrijftuin pennen we teksten neer vanuit onze ziel, vanuit onze gevoelswereld. Naar een thema of volledig vrij. We gaan aan de slag in ruimte en rust. Je gedachten verwoorden tot een verhaal dat je kan delen, koesteren met je medeschrijvers of houden voor jezelf. We lezen aan elkaar voor, alleen als het goed voelt.
 
De Schrijftuin is een plek met wilde bloemen of rustige perkjes, waar kan gewerkt en gespeeld worden. Waar nieuwe dingen al schrijvend bloeien en groeien. Een fijne plek. En als het er al eens wat rommelig of donker wordt, dan schrijven we dat van ons af. Er komt kleur in je dag, in je hoofd.  Je denkt na en geeft structuur aan gedachten, je hele lichaam gaat in herstel. Woorden op papier zetten kan een manier zijn om je herstel in eigen handen te nemen. 
 
Kruip in je pen. Doe mee, we zijn er voor jou.
 
We schrijven twee keer per maand, de tweede week van de maand live, de vierde week online. Inschrijven doe je keer per keer.
 
Wees welkom!
Teachers: Christine Selleslagh, Veerle Buys
Practise info
Deze Schrijftuin gaat door op vrijdag 22/12
van 10u-13u
online vanop je eigen plek
Partners